Pitkäjärvi tarjoaa upeat tilat myös frisbeegolfille

Pitkäjärven golfhallilla on loistavat puitteet frisbeegolfin talviharjoitteluun. Useat heittopaikat ja 70 metrin kokonaispituus mahdollistavat ryhmille väljän ja turvallisen harjoitteluympäristön. Golfhallissa voi myös järjestää pieniä kilpailuja siirtämällä heittopaikkoja ja koreja. Pitkäjärvi DiscGolfPark -rata sijaitsee golfhallin vieressä ja se on avoinna talvella lumitilanteen mukaan.

Pitkäjärvi Golf Akatemia tarjoaa nyt lähialueen frisbeegolf-seuroille tutustumiskäyntejä golfhallille. Seuroille on varattu ensisijaisesti aikoja kevään perjantai-iltoihin aina klo 18 eteenpäin. Käynnin jälkeen ryhmillä on mahdollisuus jatkaa iltaa Pitkäjärven rantasaunalla, josta voi saunomisen yhteydessä pulahtaa virkistävälle avantouinnille. Pitkäjärvellä voi myös majoittautua  2-3 hengen hostellihuoneissa, jotka sijaitsevat samassa pihapiirissä golfhallin ja rantasaunan kanssa. Harjoittelun tuloksia on mahdollisuus testata seuraavana päivänäPitkäjärvi DiscGolfPark -radalla.

Golfhallin tutustumistarjous seuroille on 100 €/2 tuntia ja lisätunnit hintaan 40 €/h. Rantasaunan hinta on 50 €/h saunomisajalta, minkä jälkeen sinne voi vielä jäädä viettämään iltaa. Saunalle on myös mahdollisuus tilata Iltapalaa hintaan 12 €/hlö.Hinnat sisältävät arvonlisäveron. Tarjous on voimassa huhtikuun 2021 loppuun asti. Nykyisen koronaohjeistuksen perusteella ryhmäkoko voi olla korkeintaan 10 henkilöä.

Lisätiedot ja varaukset:

Aki Söderlund / FRIBAKI OY

Puh. 044 562 0579 tai e-mail: fribaki9@gmail.com

 

Piditkö tästä? Jaa eteenpäin!