Golf-lajivalmennus / Golfpro Juha-Matti Vuorinen:

Olen Juha-Matti ”Juhis” Vuorinen ja olen toiminut golfin opetusalalla vuodesta 2010 alkaen. Tällä hetkellä toimin Nakkila Golfin, Rauma golfin sekä Alastaro Golfin golfopettajana. Työhistoriani aikana olen toiminut myös Kultaranta Resortissa Naantalissa. Olen kotoisin Luvialta joka on edelleen kotipaikkani kesäisin Suomessa. Talvisin asun Hua Hinissä Thaimaassa, jonne järjestän myös useita pelimatkoja talvisin.

Golfopettajana pyrin olemaan helposti lähestyttävä ja opetukseeni ovat tervetulleita kaikki aloittelijoista jo pitkälle lajissa edenneihin junioreista senioreihin niin naiset kuin miehetkin. Opettajana otan aina huomioon pelaajan yksilölliset tarpeet sekä tavoitteet haluatpa pelata golfia sitten kuntoilun tai kilpailemisen vuoksi. Pyrin aina luomaan mukavan ja kannustavan harjoitteluilmapiirin tuletpa sitten tunneille yksin tai ryhmässä.

Omaan valtavan motivaation tämän kaikille soveltuvan lajin parissa ja pidän työstäni juuri siitä syystä, että saan toimia erilaisten ihmisten kanssa tämän rakkaan lajin parissa ja kaikki päivät ovat erilaisia.

Koulutus: Suomen golfliiton Golfohjaajan peruskurssi 1-taso, Golfohjaajakoulutus 2-taso, Golfin lajitutkinto 3-taso sekä useita muita lyhyempiä koulutuksia niin Suomessa kuin Aasiassakin.

Motto: Koskaan ei voi olla valmis!
TERVETULOA TUNNEILLENI! HARJOITUSALUEILLA TA-VA-TAAN!

Juha-Matti Vuorinen Golf PRO
+358443026196 +66928086911 (thai)
juhamatti_vuorinen@hotmail.com
Line,WhatsApp,iMessage,FaceTime,Facebook: Golf Juha-Matti Vuorinen

Piditkö tästä? Jaa eteenpäin!