Golf-fysiikkavalmennus / 4-tason golfvalmentaja ja sertifioitu personal trainer Jussi Sirén:

Tiesitkö, että kaikesta välinekehittelystä huolimatta golfareiden tasoitus-keskiarvossa ei ole juurikaan tapahtunut muutosta viimeisen 30 vuoden aikana? Tai, että jopa 80% golfareista kärsii loukkaantumisista, rasitusvammoista ja kehon krempoista golf-elinkaarensa aikana?

Olen Jussi Sirén, intohimoinen golfari yli 20 vuoden pelikokemuksella. Olen suorittanut Suomen Golfliiton alaisuudessa 4-tason valmentajatutkinnon ja parhaillaan suoritan Valmentajan Ammattitutkintoa Pajulahden urheiluopistossa. Olen lisäksi lisensoitu Personal Trainer, sekä hyvinvointi- ja kuntosalivalmentaja. Toimin parhaillaan apuvalmentajana myös Uudenmaan Team Finland Junior Akatemiassa.

Näkemykseni mukaan meidän jokaisen swingi tulisi rakentaa sen ympärille, miten meidän keho toimii, eikä toisinpäin. Kehomme tulisi olla toimintakykyinen ja liikkuva, jotta tehokkaan ja tarkan swingin tuottaminen olisi mahdollista. Sen lisäksi, että lajitekninen fysiikkaharjoittelu parantaa peliäsi, tuo se sinulle varmasti myös lisää hyviä pelivuosia vähentäen loukkaantumisia sekä erilaisia kehon jumi- ja kiputiloja. Tavoitteenani on opettaa jokaista oppilastani tunnistamaan oma fyysinen kapasiteettinsa ja mukauttamaan swinginsä juuri itselleen sopivaksi.

Valmennukseni on yhdistelmä kehon liikkuvuusharjoitteita, fyysistä harjoittelua sekä tietysti pallon lyömistä niin rangella kuin greenilläkin. Laita siis keho kuntoon ja nauti pelistäsi aivan uudella tavalla!

Koulutus liikunta-alalta:
* Golfohjaajakoulutus (taso 4)
* TPI-golf-fysiikkavalmentaja (taso 2)
* Personal Trainer
* Kuntosali- ja hyvinvointivalmentaja

 

Golf-lajivalmennus / Golfpro Juha-Matti Vuorinen:

Olen Juha-Matti ”Juhis” Vuorinen ja olen toiminut golfin opetusalalla vuodesta 2010 alkaen. Tällä hetkellä toimin Nakkila Golfin, Rauma golfin sekä Alastaro Golfin golfopettajana. Työhistoriani aikana olen toiminut myös Kultaranta Resortissa Naantalissa. Olen kotoisin Luvialta joka on edelleen kotipaikkani kesäisin Suomessa. Talvisin asun Hua Hinissä Thaimaassa, jonne järjestän myös useita pelimatkoja talvisin.

Golfopettajana pyrin olemaan helposti lähestyttävä ja opetukseeni ovat tervetulleita kaikki aloittelijoista jo pitkälle lajissa edenneihin junioreista senioreihin niin naiset kuin miehetkin. Opettajana otan aina huomioon pelaajan yksilölliset tarpeet sekä tavoitteet haluatpa pelata golfia sitten kuntoilun tai kilpailemisen vuoksi. Pyrin aina luomaan mukavan ja kannustavan harjoitteluilmapiirin tuletpa sitten tunneille yksin tai ryhmässä.

Omaan valtavan motivaation tämän kaikille soveltuvan lajin parissa ja pidän työstäni juuri siitä syystä, että saan toimia erilaisten ihmisten kanssa tämän rakkaan lajin parissa ja kaikki päivät ovat erilaisia.

Koulutus: Suomen golfliiton Golfohjaajan peruskurssi 1-taso, Golfohjaajakoulutus 2-taso, Golfin lajitutkinto 3-taso sekä useita muita lyhyempiä koulutuksia niin Suomessa kuin Aasiassakin.

Motto: Koskaan ei voi olla valmis!
TERVETULOA TUNNEILLENI! HARJOITUSALUEILLA TA-VA-TAAN!

Juha-Matti Vuorinen Golf PRO
+358443026196 +66928086911 (thai)
juhamatti_vuorinen@hotmail.com
Line,WhatsApp,iMessage,FaceTime,Facebook: Golf Juha-Matti Vuorinen

 

Piditkö tästä? Jaa eteenpäin!