Tervetuloa GOLFLEIRILLE Pitkäjärven ikivihreään maisemaan!!!

 

Pitkäjärvi tarjoaa upeat tilat golfin talviharjoitteluun

Pitkäjärvi Golf Akatemia on Suomen monipuolisin talviharjoittelukeskus. Viihtyisässä golfhallissamme on mahdollisuus rangealueen lisäksi harjoitella laajoilla lähipelialueilla sekä haastavassa links-bunkkerissa.

Keväällä 2021 tarjoamme golfseuroille erilaisia harjoitus- ja leiripaketteja, joihin voi liittää golfopetusta sekä alueen muita vapaa-ajanpalveluita.Yksittäiset harjoituskerrat ovat 100 €/kaksi tuntia ja niihin on mahdollisuus varata lisätunteja hintaan 40 €/h ja useamman päivän leiripaketit räätälöimme seuranne toiveiden mukaan.

Pitkäjärven vapaa-aikakeskuksen majoitus-, ruokailu- ja muut palvelut löytyvät golfhallimme välittömästä läheisyydestä. Leiriohjelmaanne on mahdollisuus liittää mukaan myös golfopetusta sekä muita vapaa-ajanpalveluita. Harjoitusten jälkeen ryhmillä on mahdollisuus saunomiseen ja avantouintiin Pitkäjärven rantasaunalla. Hinta on 50 €/h saunomisajalta, minkä jälkeen sinne voi jäädä viettämään iltaa. Saunalle pystyy tilaamaan iltapalaa hintaan 12 €/hlö. Pitkäjärvi tarjoaa majoittautumiseen 2-3 hengen hostellihuoneita, jotka sijaitsevat samassa pihapiirissä golfhallin ja rantasaunan kanssa. Majoituksen hinta on 35 €/hlö/vrk. Hostelleissa on mahdollisuus joko omatoimisen aamiaiseen tai 10 henkilön ryhmälle sen voi tilata erikseen hintaan 6,50 €/hlö.

Nykyisen koronaohjeistuksen perusteella ryhmän koko voi olla korkeintaan 10 henkilöä. Tarjouksen hinnat sisältävät arvonlisäveron.

Kurkkaa alueen maisemia ja palveluita Pitkäjärven esittelyvideolta: www.pitkajarvi.fi

Ota yhteyttä ja suunnitellaan yhdessä seurallenne sopiva leiritapahtuma:
Nina Rajainmäki / p. 040 847 6074 tai nina.rajainmaki(at)innosata.fi

 

 

Piditkö tästä? Jaa eteenpäin!