KUTSU OSAKKAAKSI

Historian siipien havinaa on ilmassa, kun golf palaa takaisin Kokemäen Pitkäjärvelle. Ensimmäisen kerran alueella pelattiin jo 1940-luvulla kartanonomistaja Erik Grönlundin golfradalla. Nyt lajin ystävillä on mahdollisuus liittyä osaksi Pitkäjärven uutta golfhistoriaa.

Osakeanti

Osakeannin tavoitteena on rakentaa Kokemäen Pitkäjärvelle 9-väyläinen golfkenttä. Osakeannin tarkoituksena on yhtiön oman pääoman vahvistaminen ja sillä kerättäviä varoja käytetään käynnissä olevan kenttähankkeen rahoittamiseen. Tavoitteena on, että yhtiön osakeanti käynnistyy kesällä 2022.

Osakeanti perustuu Pitkäjärvi Golf Oy:n ylimääräisen yhtiökokouksen 20.2.2022 hallitukselle antamalle valtuutukselle osakeannista, jossa lasketaan liikkeelle maksua vastaan C-sarjan osakkeita enintään 400 kpl ja B-sarjan osakkeita enintään 60 kpl.

Osakkeisiin ei kohdistu hoito- tai rahoitusvastikkeita, vaan ne antavat mahdollisuuden liittyä Pitkäjärvi Golfin kanta-asiakasklubin jäseneksi.

Kanta-asiakasedut

Pitkäjärvi Golfissa on kaksi kanta-asiakasklubia:

  • PITKÄJÄRVI PREMIUM CLUB henkilöosakkaille ja
  • PITKÄJÄRVI BUSINESS CLUB yritys- ja yhteisöosakkaille

Vuosipelioikeuden lunastaneena kanta-asiakkaana saat muita paremmat peliaikojen varausmahdollisuudet sekä loistavia lisäetuja pelaamiseen, kuten talvikauden harjoittelun golfhallilla.

Vuosipelioikeus on mahdollista vaihtaa joko perheenjäsenille (PREMIUM) tai yrityksen henkilöstölle (BUSINESS) nimettyihin 40 * 9 väylän pelilippuun.

TERVETULOA MUKAAN – luodaan yhdessä Pitkäjärven uutta golfhistoriaa!

Osakeantiin ja kanta-asiakkuuteen liittyvät asiakirjat täydentyvät heinäkuun aikana.

Annan mielelläni lisätietoja:

Nina Rajainmäki

Pitkäjärvi Golf Oy:n toimitusjohtaja

puh. 040 847 6074 / e-mail: info(at)pitkajarvigolf.fi

Piditkö tästä? Jaa eteenpäin!